ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Α.ΛΙΝΟΥ ''ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ''... ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ?



Με τον δείκτη των κρουσμάτων να πλησιάζει τις 4.500 την ημέρα και τους νεκρούς (τουλάχιστον αυτούς που χαρακτηρίζουν οι κυβερνητικοί του ΕΟΔΥ ως "νεκρούς λόγω παρενεργειών του Covid-19" να ξεπερνούν τις 8.200) μετά από πέντε μήνες lockdown, είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην διαχείριση της πανδημίας, καθώς, ούτε τους πολίτες προστάτεψε, ενώ καταβαράθρωσε την ήδη εξαιρετικά προβληματική ελληνική οικονομία.

Και όλα αυτά μετά από εμβολιασμούς 1.750.000 περίπου πολιτών!

Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι εμβολιασμοί πόσοι θα ήταν οι νεκροί; Ή δεν ήξεραν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό; Ή το ήξεραν και το έκρυψαν; Εμβόλια γιατί δεν αγόρασαν από την Ρωσία και από την Κίνα, όπως έκαναν άλλα κράτη της ΕΕ και έσωσαν τους πολίτες τους;

Μήπως γιατί της AstraZeneca και της Pfizer/BioNTech και Moderna είναι πιο «γλυκά» (οι νοούντες νοήτωσαν); 

Και με ποια λογική έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του, ολικώς ή  μερικώς, επί ένα χρόνο τώρα;

Η ώρα των ευθυνών φτάνει και πλέον τα βέλη είναι εξ οικείων: Η λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής των «ειδικών» Αθηνά Λινού διαχώρισε απόλυτα την θέση της από την κυβερνητική απόφαση εγκλεισμού των πολιτών στο lockdown λέγοντας επί λέξει: 

«Θεωρήσαμε ότι περιορίζοντας τον κόσμο στους κλειστούς χώρους θα είχαμε μικρότερη διασπορά, αντί για τη διασπορά στους εξωτερικούς επρόκειτο για λάθος απόφαση»είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εκείνο που δεν είχε ληφθεί υπόψιν στην οργάνωση των μέτρων, ήταν ότι δεν ήμασταν πλέον στην κατάσταση που δεν είχαμε ελάχιστα κρούσματα επομένως η πιθανότητα να συναντήσουμε κάποιο κρούσμα ήταν εκτός σπιτιού και θεωρήσαμε ότι με το να περιορίσουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους θα προλαμβάναμε την μικρή έκθεση που θα μπορούσε να προκύψει σε ανοιχτούς χώρους. Αυτό όμως δεν ίσχυε. Κάναμε λάθος».

μιλώντας τον εμβρόντητο Γιώργο Παπαδάκη: «Είχαμε ήδη ενδοοικογενειακή και ενδοοκτιριακή διασπορά μεγάλη και κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε τη διασπορά. Και όλα αυτά γιατί δεν είχαν επαρκή πληροφορία και κατανόηση της προστατευτικής δράσης του υπαίθριου χώρου».

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα μετά τις δηλώσεις αυτές θα είχε επέμβει ήδη εισαγγελέας και θα είχε κινηθεί ήδη η διαδικασία της προανακριτικής στην Βουλή για τον καταλογισμό των ευθυνών που προκάλεσαν κατάρρευση της οικονομίας και ένας Θεός ξέρει πόσους νεκρούς και αρρώστους. Στην Ελλάδα;

 ΠΗΓΗ : www.pronews.gr

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ  ΕΡΜΑΙΑ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΛΕΘΡΟ ΜΑΣ 

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ

ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ?

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ